Jūsų reklamos vieta

Restoranas

Published on sausio 23rd, 2017 | by Kiškutis

0

“Karvė ir viščiukas”

Pinterest

Vieta: “Karvė ir viščiukas”, Švitrigailos g. 29, Vilnius.

Laikas: 2017-01-04, trečiadienio vakaras.

Alkio lygis: 2/5.

Lokacijos įvertinimas: 4/5 (visas Naujamiestis džiaugiasi, o kitiems rajonams reikia pakelti užpakalius nuo sofos ir šiek tiek pajudėti).

Už vakarienę sumokėta: 10 EUR (burger – 5,5 EUR, quesadilla – 4,5 EUR).

Arbatpinigiai: nepalikta.

 

Kodėl trečiadienio vakarui pasirinkta “Karvė ir viščiukas”? Tik dėl pavadinimo ir lokacijos – kas gali būti geriau už restorano/pub’o pavadinimą kaip animacinio filmuko ir dar kai jis yra taip arti namų? Aišku, dar buvo labai svarbu, jog ten niekada nesilankiau. Pirmi kartai žavi!

Jeigu atvirai, restoranas/pub’as įsikūręs pasitikėjimo nekeliančiame pastate, tačiau įėjimą tikrai rasite, nes prie durų stovi didelė karvė (viščiuko neradau). Automobilį galėsite palikti prie kažkokių autoservisų. Už stovėjimą mokėti nereikės!

Kas man labai patiko “Karvėje ir viščiuke”? Interjeras! Jis toks Naujamiesčio tipo, kad net gera. Metaliniai, sraigtiniai laiptai, vamzdžiai, trys aukštai, tamsios spalvos, stiklas – tikras fabrikas, tikras Naujamiestis. Puikiausiai į rajoną įsirašanti vieta. O aptarnaujantis personalas, sutiktas iš karto įėjus, laisvas, šiuolaikiškas, iš karto draugeliai. Ir net ne dėl to, kad mane Princese pavadino (iš kur jie žinojo? :)). Jei rimtai, tai tikrai žmonės galėjo patarti, ką užsisakyti, kas skanu, kas prie ko dera… Mane žavi tokie savo sritį mylintys žmonės, net nenoriu pagalvoti apie visus tuos čerlius, čili ir t.t.

Kadangi nelabai norėjau valgyti (buvau pavakarieniavusi) užsisakiau tik quesadilla, ji buvo vegetariška, su keturių rūšių sūriais – lengvas užkandis prieš miegą. Draugas užsisakė burgerį su jautiena. Jis (burgeris, o ne draugas) nuotraukose atrodo geriau. Realybėje jo skonis nėra toks geras, kokį galima įsivaizduoti pamačius nuotraukas. Gal kiek skonio pritrūko. O ir kilo mintis, ar kas nors patys kepa bandeles burgeriams, ar visi restoranai naudoja kitų pagamintas? Klausimas į klausimų sąrašą.

Bet kas dar smagu “Karvėje ir viščiuke” – žinai, kas tau maistą gamina, nes su tuo žmogumi susipažįsti tik įėjęs! Ir gali matyti, kaip jis tau mėsą kepa. Tai yra smagu! Mažiau paslapčių, daugiau aiškumo!

Reziumuojant:

aptarnavimas – 5/5 (man tie vyrai patiko);

maisto kokybė – 3/5 (vieta tobulėti);

porcijų dydis – 5/5;

interjeras – 5/5 (puikus Naujamiesčio atspindys);

kainos – 5/5 (vis tiek pigiau jau nebus).

Iki pasimatymo!

Kiškutis

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS


About the Author

Kiškutis

Food critic



Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to Top ↑